PAINTBALL

Paintball är en sport för alla! Kom till våran utomhusbana och spela mini-paintball som är en helt ny paintballvariant för både stora och små. Tidigare har bara paintball för vuxna/ ungdomar erbjudits. Numera är det ett minne blott och alla från 7 år är välkomna att spela minipaintball, helt smärtfritt.

Passar även perfekt för den som aldrig spelat paintball tidigare. Den utmärkta aktiviteten, där man både aktiverar sig fysiskt och får en riktigt adrenalinkick.

Upplev spänningen och varför inte utmana vännerna eller föräldrarna, genom att sprätta färg på varandra. Vill man inte köra i lag går det alldeles utmärkt att komma till oss och skjuta på våran unika shooting range.

Ni har väl inte missat att man kan fira sitt kalas ute hos oss! Vi sätter ihop paket efter önskemål!

Hyr hem utrustning: Vill man ex ha sitt egna paintball-kalas hemma i trädgården, vi fixar det. Hyr all utrustning från oss, vi sätter ihop paket efter önskemål!

Beskrivning:

I alla spel ingår: En egen instruktör/ domare. Full Säkerhetsutrustning ( handskar/ väst om så önskas) Valfri markör + 50 bollar
Åldersgräns: Minipaintball: från 7 år Barn mellan 7-15år måste ha en vuxen över 25år med på plats under spelets gång. Dock behöver den vuxna inte delta i spelet.

VUXENPAINTBALL: Paintball är en sport för alla! Den utmärkta aktiviteten, där man både aktiverar sig fysiskt och får en riktigt adrenalin kick. Upplev spänningen och varför inte utmana vännerna eller kollegorna genom att sprätta färg på varandra.

VUXEN PAINTBALL

Olika spel: I alla spel har man 2 minuter på sig att ”gömma” sig, sedan startar spelet på angiven signal.

Standard spel: Är du en camper eller runner? Detta är ett lagspel, det lag som träffar alla i motståndarlaget först vinner Svårighetsgrad: Lätt

Fånga flaggan: Är du snabb och smidig? En flagga placeras i mitten på banan, det laget som lyckas ta flaggan till sin bas utan att bli träffad, vinner spelet. Svårighetsgrad: Medium

Utslagsspel- alla mot alla Här gäller det att man är tävlingsinriktad, detta spel är man sitt egna lag, det gäller att undvika att bli träffad. Träffar man någon får man överta dennes paintball kulor som finns kvar, i safezone. Den som klarar sig längst vinner. Svårighetsgrad: Medium

Extra liv: Liknar standard spelet dock har man ett ”extra” liv då får man springa till safe zone och bli ”upplivad” Svårighetsgrad: Lätt

Frågor och Svar (vuxenpaintball)

Gör det ont: Ja det känns när man blir träffad.

När man blir träffad: Sträcker man upp armen och går ur spelplan, man får ej skjuta på någon som har armen uppräckt, gör man det är man själv ute ur spelet.

Hur lång är en match: Allt beror på spelantal och spelform. Men allt ifrån 2-15min

Är det färgkulor och går det lätt bort i tvätten: Ja vi använder riktiga paintballkulor dvs färgkulor. Dom är miljövänliga och spolas enkelt bort med bara vatten.

När räknas det som en träff? Man ser och känner när man blir träffad på riktigt. Färgklicken blir som en 5 krona eller större.

Om jag blir träffad av en lagkompisen? Då räknas det tyvärr som en träff, man är med andra ord ute från spelet.

Maxantal på banan? 10st?

Jag får slut på skott under matchens gång?  Då måste man tyvärr gå ur matchen och man räknas som träffad

Får man sikta mot huvudet? Ja det får man göra.

Regler:

Masken skall ALLTID vara på när man är ute på banan.

Safezone: Safezonen är en plats där man ska kunna känna sig trygg utan att folk står och siktar/skjuter mot en, det är den platsen där man ej ska behöva ha mask på sig. Kortfattat sagt så skall man ha en pip-plugg i den zonen. Ingen får sikta mot någon annan i denna zon oavsett om man har ett pipskydd eller ej. Skottlossning får ej heller förekomma i denna zon.